Associacions

Una associació juvenil és un espai privilegiat per a l’aprenentatge de la participació i la pràctica democràtica entre el jovent. Cal promocionar aquelles entitats que contribueixen a la transformació social i el benestar comú mitjançant l’acció organitzada, col·lectiva i solidària dels seus membres.

Entitats membre

Pots apuntar-te a qualsevol de les associacions que funcionen al Consell i tindre veu i vot a través d’aquestes!

¿Vols ser membre del CLJO?

Ontinyent compta amb un nombrós teixit associatiu, entre el qual es troben nombroses entitats i associacions que treballen pel nostre jovent.

Des del CLJO aglutinem aquestes entitats que elaboren o presten serveis al jovent, sent el seu màxim òrgan de representació davant de les diferents administracions, tant públiques com privades. La nostra tasca amb aquestes activitats consisteix a dotar-les de ferramentes per a poder desenvolupar la seua tasca, però també en ser el seu suport administratiu a l’hora de realitzar actualitzacions d’estatuts, preparació d’assemblees, presentació de subvencions, per tal
d’assegurar el seu correcte funcionament.

També els proporcionem diferents formacions, conjuntament amb l’activitat Cicle de Xerrades, per tal que comptem amb formació actualitzada en diferents aspectes d’actualitat o d’aquells que ens reclamen.

Per a més informació consulta la nostra:

GUIA DE PARTICIPACIÓ I ASSOCIACIONISME JUVENIL PER ALS CENTRES D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Aquesta és el resultat d’un recull d’informació i dinàmiques per a treballar en l’aula. A més, si desitges tenir-la en format paper pots passar per l’oficina del CLJO a recollir-la. És gratuïta.
Desplaça cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO👋
En què podem ajudar-te?