Què fem?

Pla de Treball 2023-2026

Informació relacionada amb projectes Europeus, activitats juvenils, emancipació, etc.

Informació juvenil

Un espai per a la divulgació de les associacions juvenils que formen part del CLJO, per dotar al jovent d'informació de qualitat, per a fomentar l'associacionisme juvenil, etc.

Assessorament a Entitats i Associacions Juvenils d'Ontinyent

Dotem a les associacions de ferramentes per a poder desenvolupar la seua tasca, ser el seu suport administratiu, proporcionar diferents formacions, etc.

Foment de la participació

Un projecte que pretén la participació del jovent en la pressa de decisions dels àmbits que afecten al seu dia a dia, per a teixir ponts entre els i les joves i les associacions juvenils.

Revista del Jovent Ontinyentí

Amb aquesta revista volem dotar a les diferents entitats i associacions juvenils d'una plataforma on puguen expressar les seues inquietuds i necessitats, com també al jovent.

Cicle de Xerrades

Per a oferir al jovent una visió professional d'una realitat o problemàtica que presenten junt amb diferents associacions i entitats i visibilitzar el treball d'aquestes.

Fòrum Jove

Impulsem fòrums amb persones joves de la nostra localitat, per tal que l'adminitració els execute i brinde una plataforma al jovent perquè siga escoltat.

Oficina de la seu del Consell Local de la Joventut d'Ontinyent
Consell Local de la Joventut d'Ontinyent CLJO joventut ontinyent
Desplaça cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO👋
En què podem ajudar-te?