Projecte de Participació

La nostra tècnica de participació serà l’encarregada de dur endavant el Projecte de Participació, projecte que inclou el Projecte del Foment de la Participació en els Centres Educatius d’Ontinyent. Aquest projecte pretén fomentar la participació del jovent en la pressa de decisions dels àmbits que els afecten en el seu dia a dia.

Una de les claus del projecte és la col·laboració dels Centres Educatius de la localitat. Aquest projecte comprén un curs escolar, en el qual es dota al jovent de les ferramentes necessàries per a desenvolupar una crítica constructiva i que, puga participar de forma madura en els aspectes del dia a dia que els afecten.

La tècnica de participació és l’encarregada de presentar al projecte als diferents Centres Educatius, qui després decidiran si implementen aquest projecte o no.

El projecte consistirà en un mínim de tres sessions als centres, on es treballarà de forma teòrica/pràctica el concepte de participació i associacionisme, es realitzaran dinàmiques per a proposar canvis a l’escola, per a posteriorment proposar canvis a escala local.

Aquestes xerrades tindran lloc en horari escolar, fora del temps d’esbarjo, i alternant-se en dies de la setmana, on participaran els cursos que decidisca el centre. 

Les persones a les quals va destinat aquest recurs són el jovent de primer i segon cicle d’ESO i de batxillerat dels centres educatius d’Ontinyent, és a dir, majoritàriament joves entre 12 i 18 anys.

Desplaça cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO👋
En què podem ajudar-te?