El CLJO present a la 35a Trobada d’Escoles en Valencià

Portada entrada blog 35ª trobada d'escoles en valencià

El passat dissabte vam participar en la 35a Trobada d’escoles en valencià de La Vall d’Albaida, que va tindre lloc a Ontinyent.

Al nostre taller, les feretes de la participació, els i les més menudes van poder tindre el seu primer contacte amb la participació i el món associatiu. En ell, podien escollir una, dues o les tres feretes que representaven els tres elements necessaris per a la participació infantil. Elles eren la fereta aportadora, a la que li agrada molt aportar les seues idees i suggeriments per a millorar els jocs, les activitats, etc., on participen els i les més menudes. La fereta col·laboradora, a qui li agrada ajudar a la resta en les seues tasques. I finalment, la fereta cooperadora, una fereta molt treballadora a qui li agrada complir amb els objectius que s’han acordat en el grup.

Des del CLJO volem traslladar la nostra enhorabona a la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, qui va organitzar una magnífica jornada.

Compartir:

Desplaça cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO👋
En què podem ajudar-te?