El CLJO rep la primera concessió de l’ajuda establida en el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Ontinyent per a l’any 2023

Portada entrada blog el CLJO rep una ajuda

Des del CLJO com a màxim òrgan de representació de les organitzacions juvenils i l’interlocutor vàlid davant l’administració i les institucions públiques privades i d’àmbit municipal en matèria de joventut, i com marca la clàusula novena del conveni signat amb l’Ajuntament, realitzem la difusió explícita de la concessió de l’ajuda per part d’aquest Ajuntament, de 14.000 €, per a dur endavant les diferents activitats que realitzem.

Aquesta ajuda se suma a les ajudes rebudes per part de la Generalitat Valenciana (IVAJ i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports).

Compartir:

Desplaça cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO👋
En què podem ajudar-te?