El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO amplia la seua Comissió Permanent

Portada entrada blog el CLJO amplia la seua comissió permanent

El passat dissabte 30 el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, va celebrar la seua assemblea d’inici de curs tot aprofitant la matinal infantil de les festes del barri de Sant Rafel. En aquesta assemblea, el CLJO va incorporar de nou a dues entitats locals com són els Júniors de Sant Rafel i als i les Joves d’Esquerra Unida, ampliant així les seues entitats membres de ple dret, així com la diversitat i pluralitat que garanteix una representació de la joventut ontinyentina. En aquest sentit, l’ampliació de les entitats membres, anà acompanyada de l’ampliació de la Comissió Permanent del CLJO, passant a ocupar el càrrec de vocal del CLJO, Jose Carlos Torró, representant de Joves d’Esquerra Unida.

En paraules de René Díaz Castelló, vicepresidenta del CLJO, “continuem treballant per a incorporar noves entitats i associacions ontinyentines, posant especial èmfasi en establir contactes i vincles amb el Campus de la Universitat de València ací a Ontinyent, ja que, ens permetria ampliar la nostra base i comptar amb una franja d’edat clau en la participació”. Per la seua banda, Ricardo Úbeda Insa, president del CLJO, invita a la ciutadania a la presentació de la segona edició de la revista jove que tindrà lloc el pròxim divendres 20 d’octubre, al Centre Cultural Caixa Ontinyent, dintre de la III Setmana de la Joventut organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent.

Compartir:

Desplaça cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO👋
En què podem ajudar-te?