Sensibilitza’t

Portada entrada blog joves en marxa activitat sobre participaci贸 i sensibilitzaci贸 en discursos d'odi del CLJO

馃棧 Tal com vos vam anunciar els darrers dies, compartim amb vosaltres una activitat sobre participaci贸 i sensibilitzaci贸 en discursos d’odi.

馃憠 Arran el projecte que desenvolupa el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent en els centres educatius junt amb el projecte de #JovesEnMarxa que est脿 portant a terme el Consell Valenci脿 de la Joventut, s’ha programat una activitat per al pr貌xim divendres 30 de juny de 2023 en horari per definir (segons les inscripcions del formulari) en el carrer de Joan XXIII, 10B, 46870 Ontinyent, Val猫ncia (AULA 101- UNED).

馃憠 L’objectiu d’aquesta 茅s treballar din脿miques sobre sensibilitzaci贸 en discursos d’odi, associacionisme i participaci贸 mitjan莽ant el joc. Est脿 adre莽ada a tota la joventut d’entre 14 i 17 anys. La durada ser脿 aproximadament d’una hora i mitja. 脡s gratu茂ta.

馃憠 Per a comptar amb el nombre d’assistents t’haur脿s d’inscriure en el formulari: https://forms.gle/KZWXP8LjzwaRT1268 馃摑

馃摬 Qualsevol dubte pots escriure a participaciocljo@gmail.com o per les nostres xarxes socials.

Compartir:

Despla莽a cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO馃憢
En qu猫 podem ajudar-te?