El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent presenta el seu Estudi s’obre l’Oci Juvenil a Ontinyent

Portada entrada blog estudi sobre el oci juvenil d'Ontinyent

Des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, s’ha anat treballant els darrers mesos en una anàlisi i radiografia actual de l’estat de l’Oci Juvenil a Ontinyent, específicament per a la franja d’edat de 12 a 18 anys. Aquest estudi, el qual va sorgir a petició de les entitats i associacions membres del CLJO, així com de la necessitat detectada en el Projecte sobre el Foment de Participació i Associacionisme dut a terme en els centres educatius. L’estudi ha comptat amb la col·laboració dels diferents centres educatius de la localitat.

“Conéixer les necessitats i mancances que presenta el nostre jovent, recollir-les i treballar-les per a poder traslladar una proposta a l’administració és el nostre principal objectiu, com així ho demostrem amb la realització d’aquest estudi”, comentava el president Ricardo Úbeda Insa al mateix temps que invitava a tota la ciutadania a la participació.

Compartir:

Desplaça cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO👋
En què podem ajudar-te?