El CLJO junt amb el CVJ promou una activitat per a treballar la participació, l’associacionisme i la sensibilització en discursos d’odi

Portada entrada blog activitat sobre participació i sensibilització en discursos d'odi

Arran el projecte que desenvolupa el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent en els centres educatius junt amb el projecte de #JovesEnMarxa que està portant a terme el Consell Valencià de la Joventut, s’ha programat una activitat per al pròxim divendres 2 de juny de 2023 a les 17:00h en el Carrer de Joan XXIII, 10B, 46870 Ontinyent, València (AULA 101- UNED).

L’objectiu d’aquesta és treballar dinàmiques sobre sensibilització en discursos d’odi, associacionisme i participació mitjançant el joc. Està adreçada a tota la joventut d’entre 12 i 16 anys. La durada d’aquesta serà aproximadament d’una hora i mitja. És gratuït.

Per a comptar amb el nombre d’assistents t’hauràs d’inscriure en aquest formulari.

Qualsevol dubte pots escriure a: participaciocljo@gmail.com

Compartir:

Desplaça cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO👋
En què podem ajudar-te?