Estudi per conéixer l’oci juvenil entre els i les joves de 12 a 18 anys

Portada entrada blog estudi per a conéixer l'oci juvenil entre els joves i les joves d'Ontinyent

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) té per objectiu el fet de detectar mancances i proposar millores en la vida de la joventut ontinyentina, per aquest motiu volem estudiar quin és l’oci juvenil entre la població de 12 a 18 anys. L’oci és un aspecte que incideix en la qualitat de vida de les persones i forma part de l’evolució humana.

Al llarg del curs educatiu el CLJO s’encarrega de portar a terme el projecte de participació, associacionisme i sensibilització en discursos d’odi. Amb aquesta mateixa iniciativa es vol plantejar a l’alumnat quin és l’oci que demanen i incidir quines són les activitats que realitzen en el seu temps lliure. La finalitat d’aquest estudi és treballar aquestes propostes i fer arribar a l’administració pública i privada les possibles necessitats que ens faça arribar la joventut.

El termini per a rebre les respostes serà fins el dimecres 1 de febrer 2023.

Per a participar en l’enquesta pots accedir a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/TZqhv4WKWMdjVrkw8

PD: Recorda que l’enquesta està dirigida a la joventut d’entre 12 i 18 anys.

L’enquesta és totalment anònima.

Compartir:

Desplaça cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO👋
En què podem ajudar-te?