El CLJO llança la Dècima Edició del Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil

Portada entrada blog X concurs d'escriptura crítica juvenil

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, ha llançat el seu concurs d’escriptura crítica juvenil el qual compleix deu anys. La participació en aquest concurs s’estendrà fins al pròxim 5 de maig, podent participar mitjançant el departament de valencià del centre educatiu on es realitzen els estudis, tant per a la primera com per a la segona categoria, i mitjançant la pàgina web del CLJO per als i les estudiants de la Universitat de València – Campus d’Ontinyent i el jovent d’entre 18 i 30 anys residents a qualsevol municipi de la Vall d’Albaida.

Enguany, des del CLJO es vol donar veu al jovent en diferents temàtiques d’actualitat, sent l’Oci Juvenil i la seua oferta la temàtica que s’haurà de treballar des de la primera categoria. Pel que fa a la segona, es vol saber quina percepció i informació té el jovent respecte al consum de substàncies addictives. Mentre que per a la tercera categoria, volem que el jovent ens trasllade la seua percepció de l’actual situació laboral i com afecta la precarietat laboral al seu projecte de vida.

Com apunta la secretària del CLJO, Neus Ferrero i Rios, “l’aposta per la participació i l’associacionisme juvenil per part del CLJO és clara i compromesa amb la ciutadania ontinyentina com així ho demostren aquestes deu edicions del concurs d’escriptura crítica. El jovent sap que amb el CLJO té un altaveu perquè les seues veus siguen escoltades i es tinguen en compte”.

Podeu trobar tota la informació en la secció del Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil o polsant ací.

Compartir:

Desplaça cap amunt
Open chat
1
Scan the code
CLJO
Hola, som el CLJO👋
En què podem ajudar-te?